абонаментни планове

Изберете подходящ тарифен план, съобразен с вашата компания

 

Стартов план


 •  

  15BGN
  месец (+ДДС)

  Само годишен абонамент

 •   фактури*
  на месец
  цена
  на месец
  Стартов план: <25 15 BGN*
 • опции Всички налични опции
  потребител 1 включен
  + 10 BGN/месец (без ДДС) за допълнителен потребител
  Интеграции/
  връзки
  всички налични интеграции**
 • регистрация

премиум


 • от

  34BGN
  /месец (+ДДС)

  Едномесечна отстъпка при годишен абонамент

 •   фактури*
  на месец
  цена
  на месец
  П1: 25 - 50 34 BGN*
  П2: 51 - 100 65 BGN*
  П3: 101 - 200 118 BGN*
  П4: 201 - 500 285 BGN*
 • опции Всички налични опции
  потребител 1 включен
  + 10 BGN/месец (без ДДС) за допълнителен потребител
  Интеграции/
  връзки
  всички налични интеграции**
 • регистрация

Ентърпрайз


 • от

  490BGN
  /месец (+ДДС)

   

 •   фактури*
  на месец
  цена
  на месец
  E1: 501 - 1000 490 BGN*
  E2: 1001 - 5000 1962 BGN*
  E3: 5001 - 10000 2943 BGN*
  E4: 10001 - 50000 11 773 BGN*
  E5: >50 000 19 622 BGN*
 • опции Всички налични опции
  потребител 1 включен
  + 10 BGN/месец (без ДДС) за допълнителен потребител
  Интеграции/
  връзки
  всички налични интеграции**
 • регистрация

(*: Цени за фирмен номер/номер по ДДС или файл)
(*: документи, фактури за покупка и продажба - включително разписки и кредитни бележки. Консумацията извън лиценза се таксува ежемесечно, независимо от избрания период на лиценза.)
(**: функциите са функции на Billit; когато се свързвате с друг (платен) софтуер, може да се наложи да закупите платен лиценз за този софтуер. Това винаги ще бъде показано на информационната страница на връзката)

(Независимо от горното, ние имаме право да коригираме цените по всяко време, за да компенсираме, ако е необходимо, увеличението на нашите собствени разходи, включително, но не само, увеличение на разходите поради: (i) увеличение на цената на услугите, необходими за предоставянето на услугите, както и увеличение на цената на нашите собствени доставчици по отношение на услугите, които трябва да предоставим на Клиента, включително увеличение на разходите за персонал; (ii) промени във вида, дизайна или други спецификации, свързани с услугите; (iii) недостиг на количества; и (iv) неочаквани събития извън нашия разумен контрол, които затрудняват изпълнението на договора).

 

За счетоводители:

Billit има безплатен счетоводен акаунт за счетоводители. Това ви позволява да проследявате онлайн всички свързани файлове и можете лесно да ги свържете със собствения си счетоводен софтуер. Освен това можете лесно и безплатно да персонализирате свързаните акаунти в стила на вашата компания.

Архивен лиценз:

Ако настоящата ви компания е прекратила дейността си или е била преобразувана в нова компания или бизнес форма, можете да продължите да използвате Billit за достъп или търсене във вашите записи, като изберете лиценза за архивиране. Можете да продължите да използвате архивните функции на Billit само за 98 лв. на година. Свържете се с нас , за да кандидатствате за лиценз за архив. Ако сте преобразували лиценза си в Лиценз за архив и все още искате да създавате и изпращате фактури, фактурите ще се таксуват по 1 британски лев всяка.

Разбира се, ако искате да закриете акаунта си, винаги можете първо да експортирате фактурите си, за да запазите локален архив и да се консултирате с него без Лиценз за архив. Това означава, че можете да преглеждате фактурите си само на локалното си устройство, но не и повече в Billit.

 

Започнете да дигитализирате процеса си на фактуриране още днес и открийте как Billit може да промени вашия бизнес!

Започнете да дигитализирате процеса си на фактуриране още днес и открийте как Billit може да промени вашия бизнес!

стартирайте безплатен тестов период

 

 

 

 

Често Задавани Въпроси

Трябва ли моят счетоводител също да използва Billit?

Не, можете също така просто да изпратите електронните си фактури от Billit на и-мейл адреса на вашия счетоводител. От друга страна, акаунтът на счетоводителя е безплатен и може да спести много време на вашия счетоводител, когато въвежда вашите фактури в неговия счетоводен софтуер.

Ще бъдат ли данните ми в безопасност?

Billit гарантира, че вашите данни се хостват безопасно в един от най-реномираните центрове за данни в Европа. Тези центрове за данни разполагат с инфраструктура от световна класа и се управляват от експерти по сигурността, които следват най-добрите в класа си процедури за сигурност. Вашите данни ще бъдат архивирани на определени интервали от време, за да се осигури защита срещу загуба на данни.

как да започна?

Кликнете върху бутона "Регистрация" в горния десен ъгъл или върху зеления бутон "Безплатна пробна версия". Ще можете да изпробвате Billit напълно безплатно през първите 15 дни. След това ще бъдете помолени да изберете лиценз. След като сте избрали лиценза, ще получите фактурата си на следващия ден.

Необходимо ли е всички мои клиенти и доставчици да изпращат и получават дигитални фактури?

Не. Можете лесно да сканирате и импортирате хартиени и PDF фактури в Billit и да ги дигитализирате. В допълнение към дигиталните, можете лесно да изпращате фактури за продажби в PDF формат по електронната поща или отпечатани на хартия чрез оторизираните куриерски компании.

По какво се различава безплатната версия от безплатната пробна версия?

Безплатната пробна версия (15 дни) ви позволява да изпробвате всички функции безплатно и без ограничения. Безплатната версия ви позволява само да изпращате цифрови фактури.

Какво да правя, ако превиша лимита на лиценза си?

Няма проблем! Billit редовно оценява използването ви. Ще ви бъде издадена окончателна фактура въз основа на правилния лиценз.